Klanten vertellen

KLANTEN VERTELLEN

,,Het lesgeven zelf is eenvoudiger geworden.’’

,,Ik heb bij mijn bachelor gemist wat Lucas Nülle hier aanbiedt.’’

In deze nieuwsupdate blikken wij graag met jullie terug op 2019 waarbij wij al onze relaties willen bedanken voor de prettige samenwerking en het geschonken vertrouwen in onze systemen. Wederom is uit onderzoek gebleken dat blended learning door zowel studenten als docenten wordt ervaren als een krachtige leermethode. Hieronder is een greep uit ons klantenbestand aan het woord.

,,Het lesgeven zelf is eenvoudiger geworden.’’

“Onze studenten ervaren het Lucas Nülle systeem als motiverend en vinden het leuk om ermee te werken. Het lesgeven zelf is eenvoudiger geworden omdat je als docent weet wat wordt behandeld. Hierdoor kan zelfstandig worden gewerkt en zijn globale instructies voldoende. De theoretisch geanimeerde filmpjes zijn een succesvolle aanvulling tijdens mijn theorielessen, helemaal in combinatie met een experiment.

De service is zeer deskundig en je krijgt snel antwoord op vragen. Over het algemeen gesproken werkt het systeem uit de kunst. Het is dan ook de bedoeling in de toekomst blended learning verder in ons onderwijsconcept te integreren. Zo willen wij het systeem projectmatig voor meerdere disciplines tegelijk inzetten waaronder elektro, AOT, procestechniek en automatisering.”

Drenthe College / Rob Klaassen

nal-drenthe-college-logo

,,Ik heb bij mijn bachelor gemist wat Lucas Nülle hier aanbiedt.’’

“De eerste reacties van onze studenten zijn over het algemeen zeer positief. De volledige integratie in het reguliere onderwijs is dan ook in volle gang en wij hopen op een verdere onderzoekssamenwerking met andere instellingen. Binnen het electoraat meet, – en regeltechniek hou ik mijzelf voornamelijk bezig met de organisatorische kant en zorg dat de juiste studenten achter de installaties staan.”

HAN / Ballard Asare-Bediako

“Het systeem is veel inzichtelijker omdat de theorie met animaties is aangevuld. Ik heb bij mijn eigen bachelor gemist wat LN hier aanbiedt. Je ziet met eigen ogen in de praktijk wat je leert in theorie wat zorgt voor meer inzicht. Ik ben voornamelijk bezig met de operationele kant voor de studenten. Als docent zijn de oefeningen eenvoudig te doorlopen en de opstellingen zijn moderner dan voorheen. HAN zoekt komend jaar de samenwerking op met andere instellingen die meer ervaring hebben met het inplannen van de Lucas Nülle opstellingen. Hier hopen zij van te leren.”

HAN / Patricia Boogaard

nal-han-logo

,,Met name de opzet van de lessen wordt hier als prettig ervaren.’’

“Onze studenten ervaren blended learning als zeer positief. Met name de opzet van de lessen wordt hier als prettig ervaren. De opdrachten worden grotendeels zelfstandig uitgevoerd onder begeleidend toezicht van een instructeur. De service rondom de systemen is over het algemeen goed en deskundig. Voor Avans staat modulair onderwijs op de planning zodat meer keuzevrijheid kan worden geboden aan de studenten. Wij hopen op onderlinge uitwisseling van onderwijsmodules met hogescholen en universiteiten die soortgelijk opstellingen hebben.”

Avans / Redouane Eddeane

TOT SLOT
Namens alle medewerkers van Lucas Nülle en New Age Learning bedanken wij onze klanten voor het afgelopen jaar en gaan er alles aan doen de prettige samenwerking in 2020 voort te zetten. Voor al uw vragen zijn wij u graag tot dienst.

Recent Posts

Leave a Comment

nal-smart-grid-header