We willen jullie graag weer ontmoeten

We willen jullie graag weer ontmoeten

Door alles wat er heeft gespeeld binnen het onderwijs m.b.t. het coronavirus zijn wij het afgelopen jaar veel minder bij onze klanten geweest dan wij prettig vinden. Goed contact met onze klanten staat bij ons namelijk hoog in het vaandel en ondanks dat we veel van jullie wel digitaal hebben kunnen ontmoeten en we zelfs op een paar scholen toch even langs zijn geweest, kijken wij er erg naar uit om de komende periode weer zo veel mogelijk van jullie te ontmoeten. In deze nieuwsbrief besteden wij daarom aandacht voor de mogelijkheden tot ontmoeting voor de komende tijd. Wij hopen jullie via een van de onderstaande wegen ook echt weer te spreken.

Onze missie:
Het technisch onderwijs in Nederland ondersteunen bij het op een eigentijdse manier vormgeven van haar onderwijs, waarbij opleidingen kunnen blijven aansluiten op actuele technologische ontwikkelingen, passend bij de nieuwe generaties scholieren en studenten (doelgroep) en de vraag vanuit het bedrijfsleven.

New Age Learning komt op bezoek – de Tour

Zoals jullie wellicht van ons gewend zijn, trekken New Age Learning en Lucas-Nülle eens per jaar door Nederland met onze demonstratietour. Dit is een mogelijkheid voor scholen om kennis te maken met ons aanbod en voor onze huidige klanten om alle ontwikkelingen op het gebied van blended learning practica door te nemen. De tour door Nederland zal dit jaar plaatsvinden in de volgende weken:
  • Regio Zuid: 18 t/m 22 oktober 2021
  • Regio Noord: 25 t/m 29 oktober 2021
  • Regio Midden: 1 t/m 5 november 2021
Er zijn nog enkele dagdelen beschikbaar in ons programma. Mocht je met jouw opleiding meer willen weten over de meest geschikte blended learning oplossingen voor techniek practica binnen jouw discipline en/of de nieuwste ontwikkelingen met ons bespreken.

Bezoek de Lucas-Nülle showroom in Kerpen

Het is een tijdje wat lastiger geweest maar de komende tijd ontvangen wij jou en je collega’s graag weer bij de showroom van Lucas-Nülle in Kerpen. Hier krijg je een goed en compleet overzicht van ons aanbod en kun je zelf ervaren hoe het is om hiermee te werken, zowel docent als als student. We nemen je hier graag mee in alle mogelijkheden voor jouw onderwijsprogramma.

Technology for Automotive 2021
Op donderdag 4 november 2021 zijn wij te vinden op het Technology for Automotive 2021 event. Dit evenement, speciaal gericht op de innovatieve automotive industrie van Nederland, is een combinatie van twee bekende activiteiten van AutomotiveNL en Mikrocentrum: het Automotive Congres en de AutomotiveNL Supplier Day. Het vindt plaats bij Mikrocentrum in Veldhoven. Meer informatie over dit event vind je hier.

Techniek & Technologie conferentie 2021
Op donderdag 2 december 2021 zijn wij te vinden op de 5e internationale onderwijstransitie conferentie Techniek & Technologie 2021 – Het fundament trilt! Deze conferentie vindt plaats in conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven. Wij gaan hier in op de wijze waarop leermiddelen de nieuwsgierigheid van leerlingen kunnen prikkelen, om zo technologie meer aantrekkelijk aan te kunnen bieden in het onderwijs. Meer informatie over deze conferentie vind je hier.

De komende tijd proberen wij er achter te komen wat nieuwsgierigheid naar techniek nou precies inhoudt en hoe wij dit kunnen aanwakkeren en in leven houden bij de studenten van nu. Klik op onderstaande afbeelding voor een introductie over het onderwerp.

Op maat gemaakte trainingssystemen
New Age Learning biedt je tal van op maat gemaakte trainingssystemen van Lucas-Nülle binnen de volgende gebieden:

Wij denken graag met je mee in een passende oplossing voor jouw onderwijs.

Recent Posts

Leave a Comment