Online aanbod met bijbehorende practica

Praktische training met e-learning combineren?
Zo breng je de beroepspraktijk in het thuislaboratorium.

We hebben geleerd dat de theorie zijn weg ook online weet te vinden. Maar hoe zit het met de noodzakelijke beroepspraktijk? Hoe leer je praktische en diagnostische vaardigheden te beheersen via het internet? De mobiele en onderling verbondenen thuislaboratoria van Lucas-Nülle laten zien wat hier vandaag de dag al mogelijk is.

Hoe het werkt?
Met de online webinars van Lucas-Nülle.

Onze recent gedeelde online webinars waren een groot succes. Dank aan alle deelnemers voor de positieve feedback! Mede hierdoor is onze motivatie en drive om dit pad verder te volgen versterkt. Het digitale tijdperk waarin wij ons begeven zorgt ervoor dat wij het verschil kunnen maken voor onze klanten. Juist technische opleidingen hebben er baat bij te werken in een moderne en aantrekkelijke omgeving.

Direct bij de start van het nieuwe schooljaar 2020/2021 presenteren wij in een webinar de mogelijkheden voor onderwijs op afstand en laten we u zien hoe u technische lessen online kunt realiseren.

REGISTREER NU! en leg de door u gewenste datum al vast.

Medio augustus 2020 zullen verdere details over de inhoud van het webinar in een nieuwsbrief worden verstrekt.

Maar dat is nog niet alles! De webinars in september zijn slechts de start van een reeks webinars. Volg ons en ontvang de laatste ontwikkelingen in de markt op video.

Uw suggesties over de gewenste onderwerpen zijn welkom!

Hebben wij je aandacht gewekt?
Gebruik de volgende link voor een 360-graden tour door onze showroom.

Recent Posts

Leave a Comment

nal-regeltechniek