De digitale roadshow

De digitale roadshow – New Age Learning

Als New Age Learning vinden wij het contact met onze klanten heel belangrijk. Dat is waarom we jaarlijks met onze demo bus het land door trekken met een persoonlijke demonstratie van het nieuwste aanbod aan blended learning practica. Zoals je gewend bent van ons delen wij ook nu weer onze plannen voor het komende jaar. Dit keer komen wij niet met onze demo bus bij je langs op locatie, maar doen wij het in digitale vorm! Nu de behoefte aan online communicatie en onderwijs op afstand groter is dan ooit laten we jullie de mogelijkheden voor afstandsleren zien. In samenwerking met Lucas-Nülle delen wij deze mogelijkheden met jullie in een Nederlandstalige Webinar.

Nog niet aangemeld? Leg dan hier de gewenste datum vast:

Ooit gedacht dat wij de beroepspraktijk tot in de huiskamer moesten brengen? Natuurlijk niet. Maar onze Unitrain leerstystemen maken al langer dan vandaag op veilige wijze afstandsleren mogelijk en juist technische opleidingen hebben baat bij een omgeving die ook op afstand toegankelijk is. Ook bij het bedrijf Bosch zagen zij dit in en besloten hun mechatronica studenten de trainingssystemen mee naar huis te laten nemen. Een sprong in het diepe. Hoe zij deze “home lab” hebben ervaren?

In handige koffers werden de Lucas-Nülle-opleidingssystemen mee naar huis genomen en met het internet verbonden. Na verbinding te maken met de VPN-omgeving hadden de studenten direct toegang tot een effectief leerplatform voor het uitvoeren van de verschillende meetoefeningen. De praktische inhoud maakte het leren thuis interessanter en gevarieerder en bovendien werden door de zelfstandigheid ook andere ontwikkelingsfacetten bevorderd.

Meld je hier aan voor het Webinar: mogelijkheden voor afstandleren

Naast de algemene demonstratie van de mogelijkheden van Unitrain bieden wij je via Engelstalige webinars de gelegenheid om kennis te maken met een aantal trainingen die wij aanbieden. Tijdens onze webinar weeks behandelen wij de hier onder getoonde thema’s en je hoeft je alleen aan te melden via onderstaande links:

Automotive Technology
Hybrid and Electric Vehicles
Automotive Technology
Diagnosis and Maintenance of a High Voltage Battery
Industry 4.0
Smart Factory combined with Augmented Reality App
Building Management Systems
Smart Living
Machines & Drive Technology
Servo Machine Testing System
Power Engineering
Micro Grid Photovoltaic Hybrid System
Recent Posts

Leave a Comment

new-age-learning-lucas-nulle-profiel-jan