New Age Learning biedt u online webcasts van Lucas-Nülle

New Age Learning biedt u online webcasts van Lucas-Nülle

Als vakgenoten onder elkaar zoeken we manieren om onze tijd nuttig te besteden. Veel docenten werken noodgedwongen vanuit huis wegens het Corona virus. Lucas-Nülle houdt zich al jaar en dag bezig met het digitaliseren van het onderwijs waar wij juist in deze tijd dankbaar gebruik van kunnen maken.

Zo zijn er laatst een aantal Webinars gegeven die wij, speciaal voor jou, digitaal beschikbaar hebben gesteld in videovorm zodat je ze op een door jou gewenst moment kunt bekijken.

Van deze online webinars hebben we alleen het technische gedeelte van een aantal specifieke systemen opgenomen in een video. In onze de 360-view van de Lucasn-Nülle showroom kun je het gehele assortiment bekijken. Belanghebbenden kunnen zich hiermee verdiepen in de mogelijkheden van afstandsleren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Automation Technology

Unitrain – PLC Programming 

3-axis gantry robot

Industry 4.0 / Smart Factory wit Augmented Reality App

Automotive Technology

 Gesture Control

Driver Assistance Systems – Lidar

Hybrid & Elecrical (Heavy) Vehicle Training

Diagnosis and Maintenance of a High Voltage Battery

Machines & Drive Technology

 Servo Machine Testing System

Power Engineering

Micro Grid Photovoltaic Hybred System

Heeft één van de bovenstaande onderwerpen jouw interesse gewekt? Of wil je kennis maken met de andere mogelijkheden die de Lucas Nülle leersystemen voor je hebben? Juist in deze tijd hebben wij de kans om te laten zien hoe digitaal wij werkelijk zijn. Neem hiervoor een kijkje in deze 360-view van de showroom van Lucas-Nülle:

Uiteraard geven wij je graag een persoonlijke demonstratie om over een specifiek onderwerp meer de diepte in te gaan. Met behulp van Microsoft Teams zijn wij ook nu in staat om deze demonstraties op afstand te geven en u verder te helpen. Interesse?

Maak dan een afspraak met Jan Jongeneelen via: info@new-age-learning.nl
Op 23 april staan wij de hele dag tot uw beschikking.

Recent Posts

Leave a Comment