Mogelijkheden voor afstandleren

LUCAS NÜLLE LESMATERIAAL
Mogelijkheden voor afstandleren

New Age Learning denkt graag met u mee om digitale lesstof beschikbaar te stellen voor studenten die gedwongen thuis zitten. Weliswaar kunnen studenten geen praktische oefeningen doen maar het theoretisch gedeelte van hun opleiding kan, ook in deze uitzonderlijke tijden, op didactische verantwoorde wijze doorgang vinden.

Het digitaal onderwijs is namelijk een vast onderdeel van onze leersystemen. Studenten kunnen de lessen zelf bestuderen, opdrachten maken en zichzelf daarbij controleren.

Wij kunnen u helpen met het samenstellen van downloads om het door uw instituut aangekocht lesmateriaal beschikbaar te stellen aan studenten. De software met de digitale lesstof en opdrachten is (na aanschaf) licentievrij met alle deelnemers van uw instituut te delen. Leerkrachten hebben hierbij door het gebruik van de Classroommanager software de regie over het vormgeven van de lesstructuur en -inhoud. Zodra de schoollocaties weer worden geopend kunnen studenten met de bijbehorende praktische oefeningen het geheel afronden.

Dat betekent dat u de digitale lesstof aan alle studenten beschikbaar kunt stellen zonder extra kosten als u onze materialen al in huis heeft of nu aanschaft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Jongeneelen via info@new-age-learning.nl of +31(0)6 515 284 67.

Voor een totaaloverzicht van onze materialen verwijzen we graag naar onze website, waarin diverse mogelijkheden van onze basistrainingen worden uitgelegd.

BIJSCHOLING IS ALTIJD MOGELIJK
Registreer je nu!

WEBINAR
Scholen sluiten de deuren, op veel plaatsen zijn geen lessen, maar wij laten ons niet ontmoedigen. Juist nu zijn we in de positie om te bewijzen hoe digitaal we werkelijk zijn. Bijscholing is altijd mogelijk, ook thuis. Blik bijvoorbeeld terug op onze webinars die in videovorm hier te bekijken zijn:

Op onze homepage vindt u alle webinars in één oogopslag.

Recent Posts

Leave a Comment