De vernieuwde LabSoft Leeromgeving

Ontdek de vernieuwde Labsoft leeromgeving

Bij deze willen we aankondigen dat vanaf volgende maand de Lucas-Nülle online leeromgeving “LabSoft” een spannende update zal ondergaan. Met een frisse, moderne uitstraling willen we LabSoft aantrekkelijk houden voor zowel studenten als docenten. Deze veranderingen zullen niet alleen de functionaliteit transformeren, maar ook de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verbeteren. En het beste nieuws is dat de nieuwe LabSoft voor iedereen vrijblijvend beschikbaar zal zijn!

Klik hieronder om de video te bekijken en een eerste indruk te krijgen van de vernieuwde leeromgeving.

Lucas-Nülle LabSoft Youtube

Meer weten? Neem een kijkje op onze informatiepagina over LN Labsoft:

LN LabSoft

Een kijkje in de nieuwe leeromgeving…
Wij snappen dat het overstappen op een nieuwe leeromgeving extra moeite met zich meebrengt. Ondanks dat het binnen enkele klikken geregeld is, hebben we het geprobeerd om het u zo makkelijk mogelijk te maken. In de handleiding is de complete functionaliteit van de nieuwe leeromgeving beschreven. Naast de beschreven installatieprocedure worden alle knoppen toegelicht en nieuwe functies uitvoerig beschreven. Heb je hier toch nog vragen over? Aarzel niet contact op te nemen met Stijn (stijn@new-age-learning.nl). Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Komende bijeenkomsten

Voorlichtingsdag

New age learning organiseert een voorlichtingsdag voor gebruikers van de LN Labsoft leeromgeving. Hier worden de nieuwe functionaliteiten besproken en leren we je alle knoppen te vinden. Ook horen we graag jouw mening voor de toekomst van het platform.
Waar: Centraal in Nederland, nader te bepalen
Wanneer: 25 augustus
Kosten: Gratis

Netwerkdag
Benieuwd naar de expertise van andere Lucas-Nülle gebruikers? Sta je open om kennis te delen met andere scholen? In November zal er weer een netwerkdag worden georganiseerd voor (potentiële) Lucas Nülle gebruikers uit het MBO. Deze dag staat in het teken van kennisdeling. In de online omgeving van het netwerk gaan we graag met jullie in gesprek over het programma van deze dag. Mocht je nog geen onderdeel uitmaken van dit netwerk maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur dan even een mail naar Corinne@new-age-learning.nl.
Waar: Nova College in Beverwijk
Wanneer: 7 november 2023
Kosten: Gratis

Training “Het nieuwe evenwicht in energie”
Vind jij het ook belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij, voor jezelf en toekomstige generaties? En wil je jouw kennis vergroten om een steentje bij te dragen aan de grootschalige en ó zo noodzakelijke energietransitie? Volg dan een Lab Training binnen het Smart Energy Delivery Lab (SEnD Lab) bij Avans Hogeschool! Tijdens een kort maar intensief leertraject bouw je een stevig fundament op om in jouw huidige of toekomstige beroep met de energietransitie aan de slag te gaan. Hier worden de volgende 7 modulen in één dag behandeld: Energiecentrale, PV systemen en batterijopslag, windturbines, distributie en netbeveiliging, AC en HVDC transmissielijnen, energy-management en smart grid.
Meer informatie? Bekijk dan de flyer.
Waar: Avans Hogeschool in Breda
Wanneer: 9 november 2023 – 9:00 tot 17:00
Kosten: 600 euro excl. BTW

Op maat gemaakte trainingssystemen
Naast de verschillende energie modules biedt New Age Learning je tal van andere op maat gemaakte trainingssystemen van Lucas-Nülle binnen de volgende gebieden:

ONZE MISSIE
Het technisch onderwijs in Nederland ondersteunen bij het op een eigentijdse manier vormgeven van haar onderwijs, waarbij opleidingen kunnen blijven aansluiten op actuele technologische ontwikkelingen, passend bij de nieuwe generaties scholieren en studenten (doelgroep) en de vraag vanuit het bedrijfsleven.

Recent Posts

Leave a Comment