Het Unitrain Desktop Lab

HET UNITRAIN DESKTOP LAB

leren – experimenteren – begrijpen

Kennis en praktische vaardigheden
Handjes uit de mouwen met onze educatieve systemen die zich, naast theoretische kennis, richten op de praktische bekwaamheden waar het bedrijfsleven tegenwoordig naar vraagt. UniTrain wordt voortdurend doorontwikkeld en is één van ’s werelds grootste en meest veelzijdige opleidingssysteem voor elektrotechnici.

Mobiele multimedia interface
Aan de basis staat een mobiele interface met meer dan 120 meet-, controle- en programmeringsinstrumenten die alle functionaliteit biedt van een compleet elektrisch laboratorium. Meer dan 130 geïntegreerde leerprogramma’s maken de overdracht van theoretische kennis en praktische vaardigheden mogelijk zodat gebruikers altijd en overal de gebieden rondom de elektrotechniek kunnen verkennen.

Verkrijgbaar in meerdere talen
Naast het doorvoeren van inhoudelijke verbeteringen zijn de cursussen vertaald en sinds kort ook in het Nederlands beschikbaar. De cursussen kunnen ook worden aangeboden in andere talen die studenten nodig hebben.

De sleutel tot succes
In de afgelopen jaren heeft de toenemende invloed van het internet een revolutie teweeggebracht in het onderwijs. Digitale leermedia zijn onmisbaar geworden en maken prominent deel uit van de meeste opleidingsconcepten. Binnen een steeds complexer technisch speelveld biedt is het verwerven van kennis en praktische vaardigheden een steeds grootste uitdaging. Individualisering van de opleidingsprogramma’s blijkt de oplossing te zijn. De hardware, gebaseerd op industriële onderdelen en componenten, sluit naadloos aan bij de interactieve leerprogramma’s. Vragen voor zelfreflectie, directe feedback en voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk bevorderen de resultaten.

Toegang & gebruikersinterface
LabSoft is een handige gebruikersinterface voor het visualiseren van leerprogramma’s. Een navigatievenster biedt direct toegang tot toegang tot alle cursusinhoud en alle meetresultaten en antwoorden die zijn gegeven worden automatisch voor iedere gebruiker opgeslagen. Zo is het mogelijk om eenvoudig de leervoortgang te volgen. LabSoft biedt diverse installatiemogelijkheden: Lokaal, in een netwerk of in combinatie met een leermanagementsysteem. LabSoft Classroom Manager is een administratiesoftware waarmee het UniTrain systeem en alle LabSoft-cursussen kunnen worden aangepast, opgeslagen en gemanaged.

De voordelen op een rij

  • Eén systeem – vele toepassingen;
  • Geschikt voor de klas, het laboratorium, de werkplek en de vrije tijd;
  • Mobiel en overal bruikbaar;
  • Veilig door extra lage voltages;
  • Combinatie van theorie en praktijk in leerprogramma’s;
  • Voor onafhankelijke studies, laboratoriumstages en onderwijs;
  • Stand-alone, in een netwerk of als onderdeel van een leermanagement-systeem.
Recent Posts

Leave a Comment